Back to top

Onze support, jouw winst

Om meer offerte-aanvragen te verkrijgen en klanten aan te trekken, ook online, promoot Cedral de Cedral Select plaatsers bij particulieren. We zetten alles in het werk om jou commercieel en technisch te ondersteunen en je imago van professionele dak- en gevelspecialist een boost te geven.

Top Team Pro

Je vergroot je naamsbekendheid

Reclame maken voor je bedrijf, daar kruipt heel wat tijd in. Daarom ondersteunen we je met de nodige online tools zoals een eigen webpagina op de Cedral website en allerlei promotiemiddelen en kledij. We zorgen er ook voor dat je gevonden wordt in Google en promoten je naam via onze website.

Eternit training

Je breidt je technische kennis uit

Als vakman en Cedral Select plaatser is je technische kennis (over onze producten) sowieso top. Maar om je up-to-date te houden met de nieuwste evoluties in de sector bieden we ook technisch advies en documentatie, de mogelijkheid om opleidingen te volgen en technische bijstand op de werf te vragen.

Je persoonlijke accountmanager staat bovendien altijd klaar om vragen te beantwoorden of één van onze specialisten binnen Cedral te raadplegen.

Offerte-aanvragen

Je ontvangt waardevolle offerte-aanvragen

En wat levert al die promotie en technische ondersteuning jou op? Met zorg verzamelde en gescreende offerte-aanvragen van particulieren uit jouw regio! Via  onze kanalen leiden we geïnteresseerde bouwers en renoveerders recht naar jou. Aan jou om ze correct op te volgen en te overtuigen om klant te worden.