Back to top

Sterk merk, sterk vakwerk

Cedral Select plaatsers werken met kwaliteitsproducten. Bij Cedral beschik je over een uitgebreid gamma leien en accessoires. Samen met jouw vakmanschap is dat de beste garantie op sterk dakwerk.

Eternit

Je verbindt je naam aan een topmerk

Als Belgisch marktleider biedt Cedral je een unieke expertise en productkennis. Door jouw naam te verbinden met onze kwalitatieve en betrouwbare producten versterk je je reputatie en win je sneller het vertrouwen van klanten.

Eternit

Je werkt met topmaterialen

Cedral inspireert jou graag met duurzame en creatieve materialen voor de volledige gebouwschil. Allemaal geproduceerd in vezelcement, een natuurlijk materiaal met ontzettend veel mogelijkheden. Op vandaag vind je in ons gamma verschillende materialen voor dak en gevel: strakke en gestructureerde leien en gevelstroken, vlakke gevelpanelen, golfplaten en alle toebehoren zoals onderdaken en Solesia geïntegreerde zonnepanelen. 

Alle producten in dat ruime en gevarieerde aanbod voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bovendien houden we voortdurend de vinger aan de pols en ontwikkelen we innovatieve systemen die jou een voorsprong geven bij het uitvoeren van je werkzaamheden.

Topgarantie

Je krijgt een topgarantie voor leien

De kwaliteit van onze producten is op zich al een garantie op sterk dakwerk. En als Cedral Select plaatser kun je je klanten bovenop de standaard plaatsingsgarantie van 10 jaar nog eens 5 jaar extra plaatsingswaarborg geven op de door jou geplaatste daken in Cedral vezelcement leien. Een extra argument om voor jou te kiezen!