Back to top

Wat is Cedral Select?

Achter elke vakman staat een sterk merk. Cedral is die partner voor professionele dak- en gevelexperten. Wie met ons samenwerkt en zich een loyale ambassadeur van ons merk toont, krijgt daar met het Cedral Select label heel wat voor terug.

Top Team Pro

Alleen trouwe Cedral plaatsers die van kwaliteit een prioriteit maken, dragen het Cedral Select label. Deze vakmannen zijn de echte ‘helden van het dak’, de sterkhouders van ons merk. Ben jij zo’n vakman? Dan geniet je van exclusieve voordelen die je imago van professionele dak- en gevelspecialist nog versterken.

Naast extra garantie op plaatsing, helpen we je bij het aantrekken van klanten, houden we je op de hoogte van de nieuwste producten en technieken en ondersteunen we je bij de promotie van je activiteiten. Bovendien spaar je punten die je kunt inruilen voor allerhande werk- en promotiemateriaal  en unieke cadeaus.

Kortom, met Cedral Select zet Cedral alles in het werk om jouw vakmanschap te versterken en je naam als professionele dakexpert te vergroten. Voor een topresultaat en tevreden klanten!

Ontdek alle voordelen van Cedral Select